Честит имен ден кръстовден


28.12.2017 Автор: Данчо

Супер бърз и вкусен кашкавал на фурна вкусотия и половина. Вижте негова истинска снимка!

Кръстът бил откраднат от няколко души. Ако нямате възможност, утре си вземете светена вода от църква и с нея наръсете всички стаи, без банята и без тоалетната. Свещеник обикаля домовете на вярващите и ги благославя със Светия кръст, поръсвайки ги със светена вода.

На Йордановден се хвърля Кръста във водоем, за да може да освети водата и да бъде изваден от някой смелчага, който ще бъде здрав и силен през цялата следваща година. Благодарение на молитвите на духовниците, и светената вода утре получава особена сила.

Кръстът бил откраднат от няколко души! Добавете коментар Отказване на отговора. Добавете коментар Отказване на отговора. Вашият коментар Изпратете коментар. Кръстът бил откраднат от няколко души.

Надежда Михайлова от Мездра. Съгласен съм Повече информация?
  • Свещеник обикаля домовете на вярващите и ги благославя със Светия кръст, поръсвайки ги със светена вода. Вашият коментар Изпратете коментар.
  • Не пропускайте да отидете на църква на 14 септември, за да се поклоните на Кръста и да се помолите най-вече за здраве! Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.

Създава "Данибон" през г. Свещеник обикаля домовете на вярващите и ги благославя със Светия кръст, поръсвайки ги със светена вода. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Facebook групата на TOPactualno. Светите Константин и Елена първи усетили мощта на Кръста Господен.

Благодарение на него, Кръстова гора притежава такава лечебна сила. Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.

На 14 септември е големият празник Кръстовден. На 14 септември е големият празник Кръстовден. Вашият коментар Изпратете коментар. Надежда Михайлова от Мездра. Вашият коментар Изпратете коментар.

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Православната църква отбелязва Въздвижение на Светия кръст Господен.

Не е имало турско робство в България! Докато се чудели как да разберат кой е истинският кръст, по Божията промисъл по пътя се задала траурна процесия.

Тайно върнал Кръста на Кръстова гора. Тайно върнал Кръста на Кръстова честит имен ден кръстовден Днес този кръст се намира в храма, честит имен ден кръстовден, а горе на върха е монтиран още по-голям и внушителен кръст, а горе на върха е монтиран още по-голям и внушителен кръст. Ходенето по врачки може да бъде много опасно!

Днес този кръст се намира в храма, а горе на върха е монтиран още по-голям и внушителен кръст, а горе на върха е монтиран още по-голям и внушителен кръст!

Не пропускайте да отидете на църква на 14 септември, за да се поклоните на Кръста и да се помолите най-вече за здраве! По препоръка на Учителя Петър Дънов, тя престояла на Кръстова гора и се излекувала от коварната болест. Със съдействието на Tralalink Webdesign. Днес се спазва строг пост.

Супер бърз и вкусен кашкавал на фурна вкусотия и половина Мариана Попова стана майка: Моля споделете статията и я коментирайте. Facebook групата на TOPactualno. Супер бърз и вкусен кашкавал на фурна вкусотия и половина. Светите Константин и Елена първи усетили мощта на Кръста Господен, честит имен ден кръстовден. Днес се спазва строг пост.

Вижте негова истинска снимка. Супер бърз и вкусен кашкавал на фурна вкусотия и половина Мариана Попова стана майка: Моля споделете статията любов под наем 49 я коментирайте. Facebook групата на TOPactualno. честит имен ден кръстовден

Вижте негова истинска снимка! Създава "Данибон" през г. След като започнали да измират един по един, последният осъзнал, че причината не е случайна. Благодарение на молитвите на духовниците, и светената вода утре получава особена сила.

Моля споделете статията и я коментирайте. Ако нямате възможност, утре си вземете светена вода от църква и с нея наръсете всички стаи, без банята и без тоалетната. Ако нямате възможност, утре си вземете светена вода от църква и с нея наръсете всички стаи, без банята и без тоалетната, честит имен ден кръстовден.


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@li-ve-s.com
Реклама в портала li-ve-s.com