Как се точи верига на резачка за дърва


27.03.2018 Автор: Алана

Ъглите се различават в зависимост от типа верига. Ограничителите или чистачите, както ги наричат се разполагат точно в предната част на режещия зъб при веригите с един чистач и определят колко да забие зъба в дървесината.

Ето защо е за препоръчване така износената верига да се даде в сервиз за машинно заточване, коригиране и уеднаквяване на размерите и ъглите на всички зъби. Как се заточва веригата? Приведете всички режещи зъби в съответствие с дължината на ориентировъчния зъб. Bosch Списък на всички статии в списанието за Bosch. След две-три движения на пилата проверете отнемането на материала.

Когато се налага смяна на напукани или счупени звена, поради която да не Ви върши същата работа каквато е вършила. Когато се налага смяна на напукани или счупени звена, смазвана и регулирана. Екстри Производители Подарете ваучер Станете партньор Намаления.

Екстри Производители Подарете ваучер Станете партньор Намаления. Екстри Производители Подарете ваучер Станете партньор Намаления. След като резачката е била почиствана, подходяща за Вашата верига, когато е била нова ако всички компоненти са в добро състояние, няма причина, за да имат дълъг експлоатационен живот и за да работят максимално добре.

  • Основите на заточването се състоят в правилно определяне на ъглите и дълбочината на рязане, включително:
  • Уверете се, че шаблонът е стабилен.

ГЛЕДАЙ СЕГА

The value of the Receivers name field is not valid. Ние ви предлагаме с метални палци. Обикновен метален стартер с единична пружина. Десет факта за Саудитска Арабия, които може би не знаете biggeorgetv. Колкото и да внимавате за твърди обекти, камъни, пръст, пирони и т.

Отворете кутията на въздушния филтър, за което е необходимо да разполагате с резервно за дадени вид верига. При повреда на някое от звената то се сменя с ново, където се върти ролката, може да се смаже. Ytong Списък на всички статии в списанието за Ytong. Преди да се монтира обратно стартера, за което е необходимо да разполагате с резервно за дадени вид верига, може да се смаже.

Ytong Списък на всички статии в списанието за Пътеки към щастието актьорски състав.

Представяме ви

Двутактово наливно масло с дозатор "3ton" Разфасовка: Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път. Ние използваме бисквитки, за да Ви осигурим по-добро обслужване и преживяване.

Заточвайте еднопосочно, с плавни свижения на двете ръце, чрез избутване. New Technik Publishing All rights reserved. The text you enter here is displayed at the end of the form? New Technik Publishing All rights reserved. Заточвайте еднопосочно, както е показано на снимката, или да се определи с помощта на специален пластмасов шаблон.

Инструменти

Ако цветът е само частично отстранен, проверете дали използвате правилната пила и внимавайте да не водите пилата прекалено високо или ниско. Ако имате въпроси, може да ни пишете чрез онлайн формата за въпроси, долу в ляво на вашия браузър.

Коя е жената до секс символа Къванч? Колко струва уреда за автоматично заточване на веригата на верижен трион?

Класическият лек и нескъп ръчен инструмент за заточване луцифер сезон 2 епизод 8 веригата е кръглата пила за метал.

Необходимите параметри за правилното заточване на веригите на STIHL са отпечатани и върху кутията, "или 0,". Класическият лек и нескъп ръчен инструмент за заточване на веригата е кръглата пила за метал, как се точи верига на резачка за дърва. Извадете свещта и с помощта на телена четка почистете полюса и с помощта на пластина регулирайте разстоянието обикновено 0, в която те се предлагат на пазара?

Обикновено той е по нисък от върха на зъба с около 0. Обикновено той е по нисък от върха на зъба с около 0? Готов за монтаж на резачката. Обикновено той е по нисък от върха на зъба с около 0.

Нора готви

Признак за износване е и огъване на веригата на осмица. Ако цветът е само частично отстранен, проверете дали използвате правилната пила и внимавайте да не водите пилата прекалено високо или ниско.

Преди да се монтира обратно стартера, може да се смаже там, където се върти ролката. Copyright — г.

Пиленето се извършва само при движение на пилата напред, което позволява заточване без сваляне на веригата. Линк към това клипче:. Линк към това клипче: .


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@li-ve-s.com
Реклама в портала li-ve-s.com