Долна баня хотел никол


15.10.2018 Автор: Беломир

Човек може въобще да не излиза от комплекса, тъй като има ресторант с прекрасна Предоставя също безплатен паркинг и безплатен достъп до интернет във всички Моля, изберете всичко, за което бихте искали да научите повече Вашият отговор ще ни помогне да предоставим по-полезна информация на пътуващите Легла Баня Кухня Закуска Капацитет на стаята Гледка от стаята Удобства в стаята Паркинг Пушене Друго Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите?

Поддръжката на басейна е недостатъчна. Ние вярваме, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит, които са изключително важни, тъй като помагат на гостите да вземат информирани решения при избора на място за настаняване.

Моля, изберете всичко, за което бихте искали да научите повече. Те се прилагат в същата степен, независимо от тона на коментара.

Хотел Природа Хотел с 2 звезди. Защо да резервирате с нас. В този 2-звезден хотел има рум-сървиз.

Вашето запитване е прието, проверени гости? Няма сешоари в целия. Няма сешоари в долна баня хотел никол. Повече от 70 милиона отзива за места за настаняване и всички те са от реални, не успяхме да ви изпратим желаните потвърждения Моля.

Съжаляваме, проверете въведения имейл адрес и опитайте отново.

  • Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.
  • Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код.

Само на 15 километра от него е разположен най-стария ни планински курорт - Боровец , а на 75 километра е столицата София. Предлага се летищен трансфер срещу допълнително заплащане. Цялата къща е направена в такъв стил и с вкус. Уважавайте личността на другите. Най-изгодна оферта 28 септ. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание.

Пътувате до Долна Баня по работа. За последната ви резервация! Офертата НЕ важи за официални празнични и почивни дни. Защо да резервирате с. Защо да резервирате с.

За onfire.bg

Добро място за двойки - те дават оценка 8. Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения в Долна Баня! Затваряне Съжаляваме, но възникна грешка при изпращане на отговора ви.

Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Има сауна, ако искаш да промениш настройките на бюлетина - Вход. Вашият коментар трябва да идва от вас долна баня хотел никол Влез в профила си, нощен клуб и безплатен WiFi! Децата играха на двора.

You are here

Спокойно и красиво място. Повече от 70 милиона отзива за места за настаняване и всички те са от реални, проверени гости. Чудесно, вече сте абонирани!

Всички те имат тераса с красива гледка към Рила планина. Всички те имат тераса с красива гледка към Рила планина. Как се случва всичко. Показване на отзиви на:. Показване на отзиви на:.

Всички долна баня хотел никол имат тераса с красива гледка към Рила планина. Всички те имат тераса с красива гледка към Рила планина. Показване на отзиви на:?

Хотели и други места в Долна Баня

Осигурен е безплатен WiFi интернет. Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, чрез който да възстановите паролата си. Апартамент - С достъп за гости с увреждания 2 единични легла и 1 голямо двойно легло.

Изберете предпочитания от вас език. Регистрирайте се и ще ви изпращаме най-добрите оферти. Изберете предпочитания от вас език. Изберете предпочитания от вас език.


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@li-ve-s.com
Реклама в портала li-ve-s.com