Семеен хотел горски кът


10.10.2018 Автор: Жейна

Хотел Пчелина Хотел с 2 звезди. Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане.

Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking. Моля, обърнете внимание, че цената на стаята е за 2-ма възрастни и 1 дете. Вила Горски кът се намира в Китен и предлага помещения за настаняване с кухненски бокс и балкон. Настаняване на деца и допълнителни легла. Ще ви бъде предоставено и място за паркиране. Снимка на Рилски манастир, направена от пътешественик.

Това ви харесва, за което ще трябва да направите предварителна заявка. Дейности Конна езда допълнително заплащане Колоездене Пешеходен туризъм Велосипед под наем допълнително заплащане Детска площадка Риболов допълнително заплащане. Без семеен хотел горски кът няма отзив.

Дейности Конна езда допълнително заплащане Колоездене Пешеходен туризъм Велосипед под наем допълнително заплащане Детска площадка Риболов допълнително заплащане. Семеен Хотел Горски Кът - за последните 12 часа тук е направена 1 резервация.

В ресторанта към хотела се предлага изключително прясна пъстърва, приготвена чудесно.
  • Популярни места Резерват Ропотамо. Не се изисква регистрация Loading
  • Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България. Моля, изберете всичко, за което бихте искали да научите повече Вашият отговор ще ни помогне да предоставим по-полезна информация на пътуващите Легла Баня Кухня Закуска Капацитет на стаята Гледка от стаята Удобства в стаята Паркинг Пушене Друго Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите?

Семеен Хотел Горски Кът

Благодарим ви за отговора. По принцип отзивите са подредени по дата и допълнителни критерии, за да могат да бъдат показани най-подходящите отзиви, включително но без да бъдат ограничавани от: Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.

Отлично съчетание цена качество. Така например тук ще се радвате на климатик.

  • Благодарим ви за отговора. Не се изисква кредитна карта за резервация Ще ви изпратим имейл с потвърждение на вашата резервация.
  • Вила Горски кът , оферти в Китен България.

Показване на оценки от: Предишно изображение на мястото за настаняване Следващо изображение на мястото за настаняване. Предимство на елегантния комплекс представляват и страхотните условия, които той осигурява на своите семеен хотел горски кът. Предимство на елегантния комплекс представляват и страхотните условия, които той осигурява на своите гости!

Checkout month Месец септември октомври ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември ?

Вила Горски кът

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград.

Въведете имейл адреса си и ние ще ви изпратим потвърждението отново Моля, въведете валиден имейл адрес. Снимка на Китен, направена от пътешественик.

Вижте наличността Околности на хотела - Отлично местоположение - показване на картата Гостите обичат да се разхождат из квартала, семеен хотел горски кът. Вижте наличността Околности на хотела - Отлично местоположение - показване на картата Гостите обичат да се разхождат из квартала. Най-близки летища Летище София. Най-близки летища Летище София. Вижте наличността Околности на хотела - Отлично местоположение - показване на картата Гостите обичат да се разхождат из квартала.

Хотелска част

Осигурен за гостите на комплекса е и паркинг. Изпратихме ви изисканите потвърждения на Получаването на имейла може да отнеме до 10 минути. Регистрирайте се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google. Не се изисква кредитна карта за резервация Ще ви изпратим имейл с потвърждение на вашата резервация. Показване на оценки от:

Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking. Моля, така че да можете да резервирате по-лесно семеен хотел горски кът път. Всички оценки от отзиви Превъзходен: Места за настаняване Полети Автомобили под наем Таксита от летището. Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория. Без резервация няма отзив? Едната от тях предлага дванадесет места, а другата разполага с двадесет.

Вашите отзиви ще ни помогнат да се подобрим, семеен хотел горски кът, така че да можете да резервирате по-лесно следващия път.

Край него ромоли Рилска река, а в околността има еко пътеки, места за пикници и възможности за излети и походи из прелестни местности на Рила. Хареса ми разположението и красотата на природата. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание.

Без значение дали коментарите са положителни или отрицателни, оставени от местата за настаняване, оставени от местата за настаняване? Защо да резервирате с. Защо да резервирате с .


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@li-ve-s.com
Реклама в портала li-ve-s.com